රුලං ලඩ්ඩු
අවශ්ය ද්රව්ය:
- රුලං ග්රෑම් 500
- සීනි ග්රෑම් 250
- කජු ග්රෑම් 100 (කපාගත්) එළඟිතෙල් මේස හැඳි 1
- සුල්තානා ග්රෑම් 50
- එනසාල් තේ හැඳි 1
- වැනිලා තේ හැඳි 1
- ටින් කිරි ග්රෑම් 50
සාදන ක්රමය :
භාජනයක් ලිප තබා එළඟිතෙලෙන් කජු, සුල්තානා බදින්න. එයටම රුලං දමා තරමක් බැද සීනි, එනසාල්, වැනිලා එකතු කරන්න. එයට කිරි ටික ටික එකතු කර ගුලි හදන පදමට ආ විට තදට ගුලි සාදා ගන්න.
Back