sithmalyaya magazin logo

පරිප්පු මිශ්‍ර බතක්

අවශ්‍ය ද්‍රව්‍යය :

  • සම්බා හාල් ග්‍රෑම් 250
  • පරිප්පු ග්‍රෑම් 200
  • තෙල් තේ හැඳි 2
  • හීනියට කපා ගත් ළූණු මේස හැඳි 2
  • සිහින්ව කපා ගත් අමු ඉඟුරු මේස හැඳි 2
  • හීනියට කපා ගත් සුදු ළූණු මේස හැඳි 2
  • කරපිංචා, රම්පේ, සේර 
  • ලුණු හා වතුර අවශ්‍ය පමණ 
සාදා ගන්නේ මෙහෙමයි :

සහල් හා පරිප්පු ගරා සෝදා ගන්න. බදුනකට තෙල් හාල් හා පරිප්පු හැර අනෙක්වා දමා හොදින් තෙම්පරාදු කර ගන්න. රන්වන් පහ ගත් පසු හාල් හා පරිප්පු එයට මිශ්‍ර කරන්න. ලුණු හා වතුර අවශ්‍ය පමණ එක්කර පිස ගන්න.

Share This Article

Back